TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE

Accesarea Site-ului de catre Dvs (vizitator/utilizator) inseamna ca va asumati si sunteti de acord cu prezentele conditii de utilizare a Site-ului web www.flexibiltm.ro .

Accesul si folosirea Site-ului sunt permise numai in concordanta cu termenii si conditiile de mai jos si cu legislatia romana aplicabila.


OPERATORUL SITE-ULUI WEB

Operatorul Site-ului www.flexibiltm.ro este S.C. FLEXIBIL DESIGN S.R.L., cu sediul social in Timisoara, Bdul Iuliu Maniu nr.23A, jud.Timis, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J35/3797/1993, avand C.I.F: RO 5207920, tel/fax 0256 218 954, e-mail online@flexibiltm.ro

S.C. Flexibil Design S.R.L. este inregistrat ca Operator de date cu caracter personal la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Navigarea pe site-ul www.flexibiltm.ro si efectuarea de comenzi echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Utilizator/Client.

www.flexibiltm.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara niciun fel de notificare in prealabil. Va rugam sa verificati inainte de a folosi site-ul nostru daca au aparut eventuale modificări la nivelul conditiilor legale de care nu aveati cunostinta.

Cea mai recenta actualizare a avut loc in aprilie 2016. 

Definirea termenilor

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul www.flexibiltm.ro .

Client - persoana fizica sau persoana juridica care efectueaza o Comanda pe site-ul www.flexibiltm.ro .

Produse si Servicii - orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si sa faca plata acestora.

Vanzator – societatea comerciala FLEXIBIL DESIGN S.R.L., cu urmatoarele date de identificare:

Sediul social in Timisoara, Bdul Iuliu Maniu nr.23A, jud.Timis, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J35/3797/1993, avand C.I.F: RO 5207920, tel/fax 0256 218 954, e-mail online@flexibiltm.ro

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile, iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

Drepturi de proprietate intelectuala

Continutul site-ului www.flexibiltm.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea Vanzatorului si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus in mod public sau cu scopuri comerciale fara acordul nostru in scris se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Utilizarea pe site-ul www.flexibiltm.ro a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva.

www.flexibiltm.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.

Inregistrarea ca Utilizator

Pentru crearea unui cont pe site-ul www.flexibiltm.ro, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. Vanzatorul poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

La plasarea primei comenzi pe site-ul www.flexibiltm.ro se va creea automat un cont de Utilizator pentru Client pe baza adresei de email furnizate si o parola generata aleator. Utilizatorul va putea accesa contul sau pe www.flexibiltm.ro folosind aceste date de autentificare. Parola poate fi schimbata oricand de catre Utilizator. La cererea expresa a Utilizatorului si fara solicitarea unui motiv, Vanzatorul poate sterge contul Utilizatorului.

Garantii si exonerarea de raspundere

Vanzatorul nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Vanzatorul fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Vanzatorul nu este raspunzatoar de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul www.flexibiltm.ro, acestea fiind puse la dispozitia Vanzatorului de catre furnizori. Produsele comandate pot fi diferite sub aspectul accesoriilor, culorilor, etc, furnizorul urmand a confirma solicitarile.

Informatiile incluse pe www.flexibiltm.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa www.flexibiltm.ro, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse.

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar Vanzatorul nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

S.C. FLEXIBIL DESIGN S.R.L.  se străduieste să mentină Site-ul accesibil, insă fără a-si asuma vreo obligatie in acest sens; in vederea intretinerii, actualizarii si pentru orice alte motive, accesul la Site va putea fi intrerupt. S.C. FLEXIBIL DESIGN S.R.L. nu este in niciun caz răspunzatoare pentru aceste intreruperi si pentru consecintele ce pot rezulta din aceste situatii pentru Utilizator.

S.C. FLEXIBIL DESIGN S.R.L. nu este  responsabila pentru nici o pierdere suferita de catre Utilizator, directa sau indirecta, rezultata din sau legată in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului si a acestui Site web.

Operatorul nu oferă nici o garantie că serviciul va implini toate cerintele utilizatorului (de ex. că serviciul va fi furnizat neîntrerupt, la timp, sigur sau fara erori; orice eroare de program va fi corectata;  serviciul va fi compatibil cu platforma sau aplicatiile software ale utilizatorului; serviciul sau serverul care îl pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor) si nu poate fi responsabil de vreo actiune pe care o întreprinde utilizatorul pe baza respectivelor informatii sau a serviciului.

Utilizatorul va fi singura persoana responsabilă de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care este accesat serviciul sau de alte pierderi de date ce pot rezulta din descărcarea oricaror materiale.


Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciul numai în scopuri legale.

Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati in instanta, atat civil, cat si penal.

Utilizarea acestui site si descarcarea datelor conţinute sunt acţiuni pe care le faceţi pe propria dumneavoastră răspundere. S.C. FLEXIBIL DESIGN S.R.L. nu poartă nici o răspundere pentru nici o pagubă, mai ales pentru prejudicii aduse fişierelor de date şi nici hardware-ului sau software-ului utilizatorului, cauzate de astfel de acţiuni.

Deasemenea, sunteti singurul raspunza tor de utilizarea pe care o dati parolei si numelui de utilizator pe care le folositi; prin urmare, vă sfătuim să nu divulgati niciodată parola si să inchideti intotdeauna fereastra browser-ului după vizitarea Site-ului. Vă precizăm faptul că S.C. V-SILENTIUM S.R.L. nu va solicita niciodata parola printr-un apel telefonic sau e-mail nesolicitat.

Preturile

Pretul final platit de Client este format din pretul produsului, la care se adauga cheltuielile de expeditie aferente. Preturile de livrare vor fi comunicate telefonic in momentul confirmarii comenzii.

Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului www.flexibiltm.ro sunt exprimate in Lei si contin T.V.A.

Preturile sunt valabile pentru ziua in curs sau in conformitate cu durata ofertelor mentionate pe Site.

Comanda

Prin finalizarea Comenzii Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (Comanda intarziata, transmisa gresit etc).

Vanzatorul nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Clientului.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declara de acord ca un reprezentant www.flexibiltm.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de catre Parti (e-mail/telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii.

Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, Vanzatorul nu poate fi raspunzator de inexactitati care pot aparea in completarea de catre Client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site.

Contractul se considera incheiat intre Client si Vanzator in momentul primirii de catre Client de la Vanzator, prin intermediul postei electronice (email) a notificarii de expediere a Comenzii.

In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Client nu poate fi livrat de catre Vanzator, Clientul va fi informat asupra acestui fapt si in cazul platii in avans se va returna in contul Clientului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 14 zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

In situatia produselor speciale si/sau personalizate care se aduc pe baza de comanda, se va solicita plata unui avans de 50 % din contravaloarea produselor la data comenzii, restul de 50% fiind achitat inainte de expedierea acestora catre Client.

Promotii si oferte

Orice promotie sau oferta disponibila pe site are un termen de valabilitate mentionat de catre Vanzator si anumiti termeni si conditii disponibili public in cadrul site-ului. Clientii care beneficiaza de aceste promotii sau oferte se vor supune termenilor si conditiilor legate de respectiva promotie sau oferta, respectivele prevederi completand setul de termeni si conditii de fata si nu anulandu-l.

Facturare si plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata se poate face prin transfer bancar sau in sistem ramburs la momentul primirii coletului. In cazul platii prin transfer bancar, comanda va fi expediata numai dupa primirea confirmarii executarii transferului bancar.

Livrarea si conditiile de livrare

Data estimata de livrare poate varia in functie de produsele comandate.

Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 30 de zile de la data confirmarii Comenzii.

Societatea nu poate garanta existenta in stocuri a tuturor produselor afisate. Din aceasta cauza Societatea are dreptul de a nu onora o anumita comanda in situatia in care un produs nu se mai regaseste in oferta.

Anumite livrari pot fi amanate sau chiar anulate in conditii independente de SC FLEXIBIL DESIGN SRL, de exemplu intarzieri ale furnizorilor/ forta majora / perioade foarte aglomerate, etc.

Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face prin Curier. Intre inregistrarea Comenzii si preluarea acesteia de catre Curier exista un interval de 12-24 ore. Orice intarziere suplimentara va fi comunicata Clientului si se va agrea cu acesta un nou termen de livrare care nu va putea depasi termenul maxim prevazut mai sus.

Clientul este obligat sa asigure personalul necesar in vederea ridicarii/preluarii/receptionarii si transportul Comenzii de la autovehiculul care efectueaza livrarea pana la locuinta/sediul propriu.

In momentul livrarii, la solicitarea Vanzatorului sau a Curierului, Clientul va face dovada identitatii sale, daca e necesar prin una sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numarul de Comanda atribuit de catre Vanzator.

In cazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, la solicitarea expresa, in scris, a Clientului, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre Curier, a numarului Comenzii.

Nicio cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorata daca Clientul nu indeplineste conditiile de mai sus.

Clientul va fi contactat telefonic de catre Curier in prealabil pentru a obtine confirmarea prezentei acestuia la adresa si ora selectate in momentul validarii Comenzii pe site.

Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar selectat, in caz contrar acesta va supora taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectarii, doar cu acordul Curierului.

Livrarea se considera a fi indeplinita de catre Vanzator, la momentul predarii produselor Comandate catre Client la adresa selectata de acesta la momentul plasarii Comenzii.

In cazul in care Clientul nu poate fi contactat, comanda va fi anulata, Clientul urmand sa suporte costurile livrarii.

Garantii

S.C. FLEXIBIL DESIGN S.R.L. asigură garanția tuturor produselor comercializate, potrivit dispozițiilor Legii 449/2003 privind vânzarea produselor si garanțiile asociate acestora (cu modificările ulterioare) și conform informațiilor privind garanția produselor descrise în certificatul de garanție a produsului, pentru fiecare produs în parte. Copie dupa certificatul de garanție se elibereaza la cerere. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta prin e-mail online@flexibiltm.ro

S.C. FLEXIBIL DESIGN S.R.L. garantează că produsele comercializate pe Site sunt in concordantă cu standardele de calitate in vigoare.

S.C. FLEXIBIL DESIGN S.R.L. nu isi asumă responsabilitatea pentru textele de descriere a produselor, acestea fiind reproduse din materialele oferite de furnizori. De asemenea, imaginile prezentate pe Site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul etc.

Pentru a beneficia de garantie, Clientul este obligat sa deschida coletul si sa verifice integritatea produselor livrate. Obiectiunile privind viciile aparente (zgarieturi, deteriorari, etc) vor fi mentionate in actele Curierului. Semnarea de catre Client a actelor de predare-primire fara obiectiuni, exonereaza pe Vanzator de orice raspundere.

In cazul viciilor ascunse (de functionare a produsului), Clientul trebuie sa trimita obiectiunile sale in scris, in termen de 10 zile de la data livrarii.

Instalarea/montarea/punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate conduce la pierderea garantiei.

De asemenea, S.C. FLEXIBIL DESIGN S.R.L. nu răspunde pentru manevrarea necorespunzatoare sau utilizarea improprie ori in alte scopuri decat cele prevăzute, a produselor comercializate pe Site-ul web.

Dreptul de retragere  si returnarea produselor

Clientul are dreptul ca, inainte de expirarea perioadei de retragere, sa se retraga din contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Clientul va informa Vanzatorul in ceea ce priveste intentia sa de retragere din contract in scris sau prin email la online@flexibiltm.ro

Conditii de returnare a produselor

Clientul se obliga sa returneze doar acele produse care sunt in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit - factura, certificat de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu Vanzatorul). Produsele vor fi returnate in aceleasi conditii de expediere (ambalare, curier specializat).

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc. sau produse ce au fost montate (referitor la placile ceramice).

SC FLEXIBIL DESIGN SRL va rambursa Clientului contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii facute de catre Client catre Vanzator in ceea ce priveste decizia de retragere din contract.

SC FLEXIBIL DESIGN SRL va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.

Conform legii sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract anumite bunuri si servicii inclusiv bunurile susceptibile a se deteriora sau expira rapid, precum si cele care fac obiectul Art. 16 din OUG 34/2014 (cu titlu de exemplu dar fara a se limita la: capace de wc, perii de wc si alte articole ce nu pot fi returnate din motive de igiena)

Costurile aferente transportului pentru retur revin Clientului.

In conformitate cu legea in vigoare, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate. Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.

In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata.

Produsele executate dupa specificatiile clientului, produsele distinct personalizate, produsele importate conform specificatiilor clientului, precum si articolele speciale comandate furnizorului nu se returneaza.

Termene de returnare a banilor

In cazul in care Clientul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, in cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul se obliga sa returneze suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii de catre Client in ceea ce priveste decizia sa de retragere din Contract sau/si dupa prezentarea dovezii de expediere a produsului catre Vanzator, in aceleasi conditii in care a fost livrat (daca este cazul). Suma va fi returnata prin virament bancar.

Clauza de confidentialitate

Informatiile de orice natura furnizate de catre Client Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului.

Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

UTILIZARE COOKIES

Utilizăm module cookie pentru a face navigarea site-ului nostru mai ușoară și mai plăcută. Cookies reprezintă mici fragmente de date care ne permit să comparăm utilizatorii vechi și cei noi, să înțelegem modul în care aceaștia navighează pe site și ne oferă informații care ne ajută să îmbunătățim și să eficientizam navigarea. Modulele cookies nu rețin niciun fel de informații personale despre utilizatori și nu stocăm date care îi pot identifica.
Accesați www.aboutcookies.org pentru informații suplimentare despre modulele cookie și despre felul în care vă afectează sau vă influențează navigarea site-urilor.


Cookies strict necesare - acestea sunt esențiale pentru a putea naviga pe acest site și pentru a-i accesă secțiunile securizate.


Cookies pentru performanța site-ului - acestea culeg informații despre modul în care vizitatorii utilizează un site, de exemplu care sunt paginile pe care aceștia le accesează cel mai des sau dacă apar erori în accesarea anumitor pagini. Aceste cookies nu rețin informații care pot identifica un utilizator. Toată informația colectată de acestea este agregată, așadar are caracter anonim și se utilizează strict pentru îmbunătățirea unui site.

Cookies ce țin de funcționalitate - aceste module permit site-ului să rețină opțiunile dumneavoastră (precum numele de utilizator, limba sau locația geografică) și să vă ofere opțiuni suplimentare, personalizate în baza acestor informații. Informațiile culese pot fi anonimizate și aceste cookies nu urmăresc modul în care navigați pe alte site-uri.


Prin accesarea site-ului nostru, va dați acordul pentru instalarea acestor tipuri de cookies.

Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Legea aplicabila

Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente.

In cazul contractelor incheiate intre profesionisti, instanta competenta va fi cea din Timisoara.

Frauda

Crearea de conturi multiple folosind pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al campaniilor si al site-ului in general, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.

Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor www.flexibiltm.ro, alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor www.flexibiltm.ro, deturnarea continutului livrarilor catre terti etc) vor fi pedepsite conform legii penale.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

asigura netransmiterea datelor personale ale clientilor catre terti

Datele cu caracter personal destinate a face obiectul prelucrării vor fi:

   a) prelucrate cu buna-credinta si in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare;
    b) colectate in scopuri determinate, explicite si legitime; prelucrarea ulterioara a datelor cu caracter personal in scopuri statistice, de cercetare istorica sau stiințifica nu va fi considerata incompatibila cu scopul colectarii daca se efectuează cu respectarea dispozițiilor legii, inclusiv a celor care privesc efectuarea notificarii catre autoritatea de supraveghere, precum și cu respectarea garanțiilor privind prelucrarea datelor cu caracter personal, prevăzute de normele care reglementează activitatea statistică ori cercetarea istorică sau științifică;
    c) adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la scopul în care sunt colectate și ulterior prelucrate;
    d) exacte si, daca este cazul, actualizate; in acest scop se vor lua masurile necesare pentru ca datele inexacte sau incomplete din punct de vedere al scopului pentru care sunt colectate și pentru care vor fi ulterior prelucrate, sa fie șterse sau rectificate;
    e) stocate într-o formă care sa permita identificarea persoanelor vizate strict pe durata necesara realizarii scopurilor in care datele sunt colectate și în care vor fi ulterior prelucrate; stocarea datelor pe o durată mai mare decât cea menționată, în scopuri statistice, de cercetare științifică, se va face cu respectarea garanțiilor privind prelucrarea datelor cu caracter personal, prevăzute în normele care reglementează aceste domenii, si numai pentru perioada necesară realizării acestor scopuri.
  

Condiții de legitimitate privind prelucrarea datelor

Orice prelucrare de date cu caracter personal, poate fi efectuata numai dacă persoana vizata si-a dat consimțământul in mod expres și neechivoc pentru acea prelucrare.
Consimțământul persoanei vizate nu este cerut în următoarele cazuri:
   a) cand prelucrarea este necesară in vederea executării unui contract /antecontract/unei comenzi la care persoana vizată este parte ori în vederea luării unor măsuri, la cererea acesteia, înaintea încheierii unui contract / antecontract sau comenzi;
   b) cand prelucrarea este necesară în vederea îndeplinirii unei obligații legale a operatorului;
   c)  cand prelucrarea este necesară în vederea realizării unui interes legitim al operatorului sau al terțului căruia îi sunt dezvăluite datele, cu condiția ca acest interes să nu prejudicieze interesul sau drepturile și libertățile fundamentale ale persoanei vizate;
   f) cand prelucrarea privește date obținute din documente accesibile publicului, conform legii;
   g) cand prelucrarea este făcută exclusiv in scopuri statistice, iar datele rămân anonime pe toata durata prelucrarii

Prevederile sus-mentionate nu aduc atingere dispozițiilor legale care reglementeaza obligația autoritatilor publice de a respecta si de a ocroti viata intimă, familială și privată.

 Incheierea operațiunilor de prelucrare

La incheierea operațiunilor de prelucrare, daca persoana vizata nu si-a dat in mod expres și neechivoc consimțământul pentru o alta destinatie sau pentru o prelucrare ulterioara, datele cu caracter personal vor fi:

a)      distruse;

b)      transformate in date anonime si stocate exclusiv in scopuri statistice.

Ne asumam obligatia sa respectam prevederile legislatiei aplicabile, sa asiguram indeplinirea acestor prevederi de către persoaneler imputernicite si sa protejam datele cu caracter personal stocate sau transmise impotriva distrugerii accidentale ori ilicite, impotriva pierderii sau deteriorării accidentale și impotriva stocarii, prelucrarii, accesarii ori divulgarii ilicite.

A se vedea si Nota de informare privind protectia datelor.

Alte prevederi

Daca una sau mai multe prevederi al prezentului set de termeni si conditii de vanzare sunt in conflict cu oricare cerinta legal aplicabila, anumite prevederi nu vor fi aplicate si Partile se vor stradui impreuna sa convina asupra unor noi prevederi care sa respecte spiritul prevederilor initiale.

Comanda lansată de client are valoare de Contract incheiat intre părti, cu toate drepturile si obligatiile ce izvorăsc din acesta. Prevederile stipulate in prezentul document sunt considerate ca Anexa, facand parte din Contract.


In calitate de Client si Utilizator prin folosirea site-ului www.flexibiltm.ro declarati ca sunteti de acord in totalitate cu acest set de termeni si conditii.

Va multumim pentru vizitarea Site-ului nostru.

---
Actualizat la data de 04.04.2016.