Compania Flexibil Timisoara, fondata in 1993, este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata regionala de vanzari si consultanta in domeniul produselor sanitare: gresie, faianta, parchet triplu stratificat, parchet laminat, rigole de dus, wc-uri suspendate sau pe pardosea, cabine de dus, cazi de baie, baterii, adezivi, mobilier de baie, lavoare de baie si bucatarie. Pe lânga produsele de inalta calitate, profesionistii Flexibil ofera consultanta specializata, astfel incat sa obtineti cele mai bune rezultate in amenajarile dumneavoastra.

Din 1993 pana in prezent Flexibil a pus intotdeauna accent pe calitate si serviciu prompt, fapt care a dus la castigarea increderii clientilor, care ne-au ramas fideli de-a lungul anilor.

Din 1999 Flexibil s-a deschis si mai mult catre client prin inaugurarea unui showroom modern, in care a intrunit produsele sanitare de calitate superioara cu experieta si profesionismul echipei de specialisti in domeniu.

Continuand in linia calitatii, profesionalismului si promptitudinii, Flexibil,

si-a continuat drumul spre pozitia actuala de pe piata specializata din regiune, iar in 2002 am deschis un depozit propriu cu o suprafata de 4000mp. Astfel s-a putut reduce semnificativ termenul de onorare a comenzilor, iar prin intermediul serviciului de tranport la domiciliu, clientii nostri primesc produsele dorite la scara.

Pentru a satisface nevoia in continua crestere pentru produse sanitare de inalta calitate, Flexibil a inaugurat in 2009 un showroom in Arad, unde clientii beneficiaza, de asemenea, de serviciile unei echipe de profesionisti gata sa raspunda exigentelor dumneavoastra.

In showroom-urile Flexibil veti gasi doar produsele unor marci internationale de top, care provin din tari cu traditie recunoscuta in domeniu, cum ar fi Italia, Germania, Polonia, Cehia si Spania.

Marcile de top cu care lucram sunt: Atlas Concord, Armonia, Richetti, Tagina Caramiche d'Arte, Casa Bella, Azulev, Mallol, Latina, Kolpa-San, Ravak, Roca, Radaway, Aquaform, Daniel Rubinetterie, Casa Blanca, Novaservis, Zoom, Carlo Frattini, Victoria, Grohe, Hansgrohe, Kludi, Ferro, Kessel, Geberit, Alca, Cersanit, Fat, Opoczno, Tubadzin, Domino.

Motto-ul nostru este : “ Calitatea conteaza, nu pretul!”

De asemenea va oferim posibilitatea de a fi consultatii de o echipa de designeri de interior si de a vizualiza 3D atat mobilierul cat si gresia si faianta alese pentru baia dumneavoastra .

Calitatea ireprosabila a produselor si serviciilor Flexibil este atestata prin certificarea ISO 9001:2000.

SC FLEXIBIL DESIGN SRL

Cod unic de inregistrare: RO27717474

Numar de inregistrare: J35/1830/2010

Adresa: B-dul Iuliu Maniu nr. 23/A

Localitatea: Timisoara

Judet: Timis

Telefon0256.218.9540745.15.85.28

Mail: vanzari@flexibiltm.ro